Modele de casa cu scara interioara

– SCARA interioara dreapta este cu siguranta cel mai des intalnit Model de SCARA DIN intreaga lume, dans primul rand datorita USAMV simple care o recomanda atat pentru spatiile inguste, cat si pentru cele mai ample, avand calitatea de a fi foarte usor de urcat si coborat. Cu toate acestea, trebuie perfortat ca acest Tip de SCARA ocupa mai mult spatiu decat altele. MODELE de SCARI interioare intégrer dans mobilierul DIN Living – SCARA interioara Franta sau mai cu multe rampe. Practic, acest Model poate fi SCPUOM DIN doua, trei sau chiar Patru rampe sau segmenté si, in functie de vizianarhitectului si de spatiul disponibil, o astfel de SCARA poate avea segmenul de la baza curbat si cel din partea superioara drept. En général INSA, se Merge PE rampe/segmenté drepte, éventuelle séparée de podesturi intermediare. – SCARA interioara curbata este un modèle extrem de soin élégant va deveni vedeta spatiului in care va fi construita. O Poti alege, daca Arhitectura casei ITI permite sa o plasezi intr-o Zona cu vizibilitate maxima: intr-un antreu somptuos sau chiar intr-un living Mare. Treptele acestui modèle formeaza o curba in jurul unui ax, iar Rezultatul este unul impresionant de cele mai multe ori. – SCARA dreapta; – SCARA interioara Franta sau cu mai multe rampe; – SCARA interioara curbata; – SCARA spiralata.

Un Alt modèle compact, Care ocupa foarte Poutine Loc si Care are si o Alura eleganta este SCARA in forma de Spirala. MODELE de acest GEN pot fi gasite de-a Gata in crochetmodèles de bricolaj sau pot fi executate la comanda, avand de Regula o structura Metalica si trepte din lemn. CEI Care doresc, pot sollicita confisarea unui modèle cu structura Metalica si trepte DIN sticla securizata sau pot opta pentru o SCARA circulara realizata in totalitate DIN Metal, modèle Care se potriveste de Minune atat stilului Industrial de amenajare, cat si celuJe moderne sau Vintage, de pilda. Un tamplar cu experienta poate executa acest Model si din lemn. Balustrada DIN inox este o alegere Bună pentru o casă construită în Stil clasic, Dar mai ales pentru o casă construită în Stil Modern. Inoxul se adaptează bine stilului avangardist, dând o Notă de eleganță spațiului respectiv. Modelele de balustrade confecționate DIN inox pot fi Asociate cu Trepte DIN gresie lucioasă, în acest mod strălucirea inoxului se reflectă în luciul gresiei. – SCARA interioara spiralata.

Acest Model este o versiune miniaturala si mai compacta a celuJe discutat antérieur si este cel mai Economic DIN Punct de l`espace de la spatiului pe care il ocupa. De aceea ar trebui sa fie prima optiune in cazul proiectelor de case MICI, forma de Spirala avand nevoie de un singur Colt Liber pentru a se desfasura ca la carte.